Diensten

Acquisitie en relatiebeheer Acquisitie

Zonder afnemers geen afzet. Maar waar zijn de afzetmarkten en hoe vindt je betrouwbare klanten waar je veilig zaken mee kunt doen? En hoe houdt je die klanten vast? Voor ondernemers die niet over die ervaring kunnen beschikken kan het een doolhof zijn en niet zonder risico. Gerald Green support heeft die ervaring wel en beschikt over een groot netwerk van betrouwbare relaties. Op uw verzoek kan Gerald op zoek naar nieuwe markten- en klanten. Zowel in binnen- als in buitenland. Wij spreken de agrarische, technische én de commerciële taal. En wij weten hoe we moeten reizen en waar en bij wie wij moeten zijn. Ook kunnen wij bedrijven vertegenwoordigen op handelsreizen en op beurzen.

Gerald kent de dilemma’s waar veel ondernemers van productiebedrijven mee kampen. Ze zijn altijd druk met productie, orders, personeel, kwaliteit en logistiek. Hun grootste zorg en toewijding is: kwalitatief goede gewassen produceren en deze correct en op tijd leveren. Daar draait het tenslotte om. En vaak is er dan net even te weinig persoonlijke aandacht voor de vaste klanten, laat staan voor nieuwe afnemers.

Acquisitie en relatiebeheer zal de komende jaren steeds belangrijker worden. Producten en diensten lijken steeds meer op elkaar. Onderscheidende producten en diensten ontwikkelen kost veel tijd en geld en zijn niet in alle gevallen succesvol. Excellente service en een intensief oprecht relatiebeheer worden van cruciaal belang. Gerald Green Support kan u daarbij van advies zijn en ook daadwerkelijk werk uit handen nemen.

Marketing en verkoop Productmarketing en product search

Gerald Green Support is volledig gericht op het ondersteunen van agrarische bedrijven bij het vermarkten van hun producten. Wij geven advies en bieden support bij het managen en uitvoeren van taken op het gebied van marketing en verkoop. Dit leidt direct tot concrete resultaten. Wij voegen de daad bij het woord en wij beschikken over gedegen kennis van productie en producten, markten en logistiek. Gerald kent veel handels -, teelt- en productiebedrijven en weet dat de prioriteiten begrijpelijkerwijs niet altijd liggen bij marketing en verkoop. Juist op die gebieden kan Gerald Green Support een rol van betekenis spelen.

Bedrijven die hun producten zelf willen vermarkten zullen er op uit moeten maar hoeven het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. En ze hoeven ook niet direct veel te investeren in meer personeel. Gerald Green Support kan dit in de oriëntatiefase volledig en vertrouwd op zich nemen, samen met de huidige bezetting binnen het bedrijf. Nadat Gerald het bedrijf van binnenuit heeft leren kennen kan hij advies geven over hoe de organisatie eruit moet komen te zien. En waar mogelijke markten en kansen liggen om de afzet te vergroten.